How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Kayaşehir bölge sindeyim sıhhi tesisat ve doğalgaz ustasıyım tesisata dair bütün tamir ve revizyon işlerini yapıyorum

Bu cihaz sınıfında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Sensible fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Son yıllarda kullanımı daha çAlright yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da yardımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Binanın temelindeki değişimler, yaşa bağlı, deprem veya sel taşkınlarına bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir. Özellikle kanalizasyon borularında neden olan sus sızıntıları bu şekilde ilerlemektedir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi present day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu su tesisatçısı durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page